2010. július 12., hétfő

Az Első.....


Végre elszántam magam és blog írásba kezdek... majd meglátjuk meddig megy a dolog.
Ki az aki motivált??? Hát természetesen Te drága Krisztina, mert mindig olvasom a blogodat, hogy képben legyek Veletek és tudjak Rólatok mindent még így 140 km-es távolságban is.
(Krisztinával egy kórterembe kerültem miután megszületett nekem Lili, Neki Luca nevű lánya és a 3 napos kórházi téma után nem engedtük egymást szélnek.
Nagyon meleg van.... és ebben a dög melegben délutánra kell kimennem dolgozni, úgy utálom.... szegény Balázs meg Lili gyalogolhatnak délután a bölcsiből és a meleg lakásban dekkolhatnak. Itt Mosonmagyaróváron van ugyan egy fürdő de arany áron az osztrák vendégek pénztárcájához szabták az árakat sajna. Szóval Lili kénytelen megelégedni a kis kék lavórral amiből épp olyan szeretettel pacsálja ki a vizet, mintha strandon lennénk.

1 megjegyzés:

amplik írta...

Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon jó!!!! Nagyon örülök!!! Csajszi,nagyon sokat gondolok Rátok, még ha nem is beszélünk!!! Most végre olvashatok is Rólatok! Látom, a Te bejegyzéseid sem korán íródnak. :-)) Nagyon puszilom Lilit is, Balázst is!!! Téged is! :-)